Ford

Ford-traktorin varaosat

Jos olet Ford-traktorin onnekas omistaja, tiedät luultavasti jo, että ne on rakennettu kestämään. Mutta kuten mikä tahansa kone, traktorisi tarvitsee lopulta huoltoa ja kunnossapitoa jotta se toimisi kuin uusi.

 

Yleinen
Mallit ennen vuotta 1965
DEXTA
Major
Kiinteistötraktorit
1000-sarja
100-sarja
TW-sarja
10-sarja
30-sarja
40-sarja
70-sarja
COUNTY-sarja
Teollisuus- ja kaivurimallit
TRADER-sarja

 


 

Tässä on muutamia vinkkejä Ford-traktorisi huoltamiseen, jotta se pysyy huippukunnossa vuosien ajan.

Ford-traktorin omistamisen edut

Ford-traktorin omistamisesta on monia etuja. Yksi etu on se, että Ford-traktorit on rakennettu kestämään. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja rakenteista, joten ne kestävät vuosien kovaa käyttöä. Toinen etu on, että Ford-traktorit ovat monipuolisia. Niitä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten peltojen kyntämiseen, puutarhojen muokkaamiseen ja tarvikkeiden kuljettamiseen. Ford-traktorit ovat myös tehokkaita ja suorituskykyisiä, joten ne hoitavat työn nopeasti ja helposti. Ford-traktorit ovat myös edullisia ja saat hyvää vastinetta rahoillesi.

Miten Ford-traktoria huolletaan

Tarkista moottorin öljytaso säännöllisesti ja vaihda öljy tarpeeksi usein. Käytä vain korkealaatuista moottoriöljyä, joka on suunniteltu erityisesti traktoreissa käytettäväksi.

Tarkasta ilmansuodatin kuukausittain ja puhdista tai vaihda se tarvittaessa. Tukkeutunut ilmansuodatin voi vähentää moottorin tehoa ja johtaa ennenaikaiseen kulumiseen.

Vaihda polttoainesuodatin tarpeeksi usein. Likainen polttoainesuodatin voi aiheuttaa moottorin suorituskykyongelmia ja mahdollisesti vaurioittaa polttonestelaitteita.

Huuhtele ja täytä jäähdytysjärjestelmä uudella jäähdytysnesteellä kahden vuoden välein tai tarvittaessa. Tämä auttaa estämään korroosion ja kerrostumien muodostumisen jäähdyttimen ja moottorilohkon sisälle.

Voitele kaikki liitokset ja liikkuvat osat säännöllisesti omistajan käsikirjassa esitetyn aikataulun mukaisesti. Tähän kuuluvat ohjauksen nivelet, akselin nivelet, vetoaisan tapit jne.

Tarkasta renkaat kuukausittain kulumisen ja oikeiden ilmapaineiden osalta. Vaihda renkaat tarpeen mukaan; älä odota, että ne ovat täysin kuluneet ennen kuin hankit uudet. Renkaiden epätasainen kuluminen voi viitata pyöränsuuntaus ongelmiin, jotka pätevä mekaanikko hoitaa mielellään.

Tarkista hihnojen kireys säännöllisesti. Hihnojen on oltava kireällä, mutta ei liian kireällä, sillä se voi aiheuttaa niiden ennenaikaisen katkeamisen. Vaihda hihnat tarvittaessa; useimpien hihnojen käyttöikä on noin 500 tuntia normaaliolosuhteissa.

Tarkastuta hydraulinestetasot säännöllisesti ja täytä ne tarvittaessa; vuodot on korjattava nopeasti, jotta vältetään kalliit järjestelmävahingot.

Testaa akun jännite kuukausittain ja puhdista navat säännöllisesti kosketushäiriöiden estämiseksi.

Noudata omistajan käsikirjassa esitettyä suositeltua huoltoväliä kaikkien muiden huoltotoimenpiteiden, kuten venttiilien välyksen tarkistamisen osalta. Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä voit pitää Ford-traktorisi uudenveroisena vielä vuosia!

Ford-traktorin varaosat

Ford-traktorin varaosissa on paljon huomioon otettavaa. Ensimmäiseksi sinun on mietittävä, mikä Ford-traktorisi malli on. Ford-traktoreita on monia eri malleja, ja jokaisessa niistä käytetään erilaisia osia. Sinun on myös mietittävä, mistä hankit varaosat. Ford-traktorin osia myyvät monet eri jälleenmyyjät, ja sinun on varmistettava, että löydät luotettavan kaupan.

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, osien etsintä voi alkaa. Ford-traktoreiden yleisimpiä varaosia ovat moottorin osat, vaihteiston osat sekä akselin osat. Löydät kaikki tämäntyyppiset osat Kiertokanki.comista.

Kun haluat löytää Ford-traktorisi moottorin osia, on syytä pitää mielessä muutama asia. Ensinnäkin sinun on tiedettävä, minkä tyyppinen moottori traktorissasi on. On olemassa nelisylinterisiä moottoreita sekä kuusisylinterisiä moottoreita. Kun tiedät, minkä tyyppinen moottori traktorissasi on, voit alkaa etsiä tarvitsemiasi moottoriosia.

Moottorin osia etsiessäsi sinun on myös tiedettävä moottorin koko. Koko mitataan litroina, ja on tärkeää hankkia oikean kokoinen moottorinosa traktoriisi. Jos hankit liian pienen tai liian suuren moottorinosan, se voi vahingoittaa traktoriasi tai aiheuttaa sen, ettei se toimi kunnolla.

Lisäksi on otettava huomioon vaihdelaatikko-osien etsimisessä vaihteiden määrä, joka traktorilla on. Jos sinulla on 6-vaihteinen vaihdelaatikko, tarvitset eri osia kuin jos sinulla on 12-vaihteinen vaihdelaatikko.

Ford-traktorin varaosat

Kun haluat valita oikean Ford-traktorin varaosan, sinun on otettava huomioon muutamia asioita. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on traktorisi mallin tunnistaminen. Kun tämä on tiedossa, voit alkaa etsiä sopivaa osaa traktoriisi. Oikean osan valinnassa on tärkeää miettiä, mihin tarvitset sitä.

Voit ostaa Ford-traktorin varaosat tulemalla paikanpäälle LH-Osa Oy toimipisteellemme Iisalmeen, Kuopioon tai Joensuuhun. Voit myös tilata osat Kiertokanki.comista asiantuntijoidemme avustuksella.

 

Ota vain rohkeasti yhteyttä haluamallasi tavalla niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com