New Holland

New Holland traktorin varaosat

New Holland on valmistanut maatalouskoneita vuodesta 1895 lähtien ja sillä on upea historia innovaatioista ja palvelusta maatalousalalla. Jos etsit laadukkaita New Holland -traktorin osia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on osia kaikkiin New Holland -traktorimerkkeihin ja -malleihin.

 

T6. -Sarja
T7. -Sarja
35-sarja
60-sarja
L-sarja
M-sarja
TL-sarja
TLA-sarja
TN-sarja
TS-sarja
TSA-sarja
TM-sarja
TDD-sarja
5000-sarja
6000-sarja
7000-sarja
8000-sarja

 


 

New Holland - Paras laatu ja valikoima

New Holland on maatalouskoneiden suunnittelija ja valmistaja. New Hollandilla on laaja tuotevalikoima, joka tarjoaa jokaiselle viljelijälle ja jokaiselle pellolle jotakin. Oli kyseessä sitten pienempi tila tai suuri maatila, New Hollandin traktori sopii tarpeisiisi.

Nykyään New Holland tarjoaa täyden valikoiman traktoreita, leikkuupuimureita, paalaimia, rehunkorjuukoneita, heinätyökaluja, ruiskutuslaitteita, kylvölaitteita ja paljon muuta. Mitä tahansa maataloustoimintasi vaatii, New Hollandin tuote sopii siihen.

Tässä on muutamia vinkkejä koskien New Hollandin varaosia ja huoltamista.

Ymmärrämme sen, että kun traktorisi hajoaa tai tarvitsee korjausta, tarvitset osat nopeasti jotta voit palata töihin. Meillä on nopea toimitus kaikkiin tilauksiin sekä monipuoliset toimitustavat. Tarjoamme myös kilpailukykyisen hinnoittelun kaikille osillemme, joten traktorisi varaosien ostaminen ei voisi olla enää helpompaa. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

New Hollandilla on laaja valikoima traktorimalleja, jotka ovat suosittuja maanviljelijöiden ja rakennustyöläisten keskuudessa ympäri maailmaa. Yritys tarjoaa laajan valikoiman varaosia traktoreihinsa.

New Holland valmistaa tunnettujen traktoreidensa lisäksi myös monenlaisia muita laitteita, kuten leikkuupuimureita, paalaimia, rehunkorjuukoneita ja paljon muuta. Näin ollen yhtiöllä on laaja valikoima varaosia, jotka ovat välttämättömiä sen koneiden moitteettoman toiminnan ylläpitämiseksi.

Onneksi New Holland -traktorin varaosien löytäminen on helppoa Kiertokanki.com verkkokaupan ansiosta. Meiltä löydät nopeasti ja helposti tarvitsemansa osat juuri sinun tarpeisiisi. Kiertokanki.com tarjoaa laajan valikoiman New Holland -traktorin varaosia, mukaan lukien moottorin osat, vaihteiston osat, sähköosat, hydrauliikka ja paljon muuta.

Etsitpä sitten New Holland -traktorin varaosia tai minkä tahansa muunlaista maatalous- tai rakennuskoneen osaa, verkkokaupan suuresta valikoimasta löydät tarvitsemasi.

Voit ostaa New Holland -traktorin varaosat tulemalla paikanpäälle LH-Osa Oy toimipisteellemme Iisalmeen, Kuopioon tai Joensuuhun. Voit myös tilata osat Kiertokanki.comista asiantuntijoidemme avustuksella.

 

Ota vain rohkeasti yhteyttä haluamallasi tavalla niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com