Nuffield

Nuffield traktorin varaosat

Nuffield, kansanomaisesti "nuhvi", on englantilaisen Wolseley Motors Ltd:n (myöh. Morris Motors ltd:n) traktorimerkki. Morris Motors ltd:n ja Austin Motor Companyn yritysfuusion yhteensaattamana siirtyi Nuffield lopulta BMC (British Motor Corporation) yrityksen nimiin. Kiertokanki.comista löydät kattavan tarjonnan Nuffield traktorimerkin varaosia!

 

3-sylinteriset
4-sylinteriset

 


 

Miten löydät oikean Nuffield-traktorin varaosan?

Jos käytät traktoria useasti, olet todennäköisesti joutunut jossain vaiheessa käsittelemään myös rikkoutunutta traktoria. Ja kun näin käy, sinun on löydettävä oikea Nuffield-varaosa, jotta se saadaan taas toimimaan. Mutta mistä aloittaa?

Ensinnäkin on aloitettava siitä, mistä muidenkin traktorimerkkien kanssa. Sinun on tiedettävä traktorisi malli ja sarjanumero.

Seuraavaksi olethan yhteydessä Kiertokanki.com asiantuntijatiimiin joko puhelimitse tai vierailemalla verkkokaupassamme. Tunnemme monia eri traktorimerkkejä ja pyrimme löytämään sinulle oikean osan. Jos kuitenkin käy niin ettei varastostamme löydy juuri oikeaa osaa, autamme etsimään sen sinulle. Oikean ja sopivan osan etsimiseen kannattaa käyttää mieluummin hieman enemmän aikaa ja vaivaa, sillä on kyse traktorisi toiminnan kannalta tärkeistä osista jotka kestävät.

 

Ota vain rohkeasti yhteyttä haluamallasi tavalla niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com