Leyland

Leyland-traktorin varaosat

Leyland Tractors on maatalous- ja rakennuskoneiden valmistaja. Nykyään Leyland-traktoreita ei enää valmisteta, mutta valikoimastamme löydät sopivia varaosia myös vanhempiin traktoreihin. Ensimäiset Leyland-traktorit perustuivat Nuffield-traktoreiden malleihin ja Leyland-traktoreiden valmistus siirtyi Marshallille ja loppui vuonna 2001.

 

3-sylinteriset
4-sylinteriset
6-sylinteriset
Leyland moottorit

 


 

Tässä on muutamia vinkkejä Leyland-traktoriisi koskien varaosia ja huoltamista.

Leyland-traktorin varaosien löytämisessä on hyvä pitää mielessä muutamia asioita. Ensinnäkin on tärkeää tietää traktorisi tietty malli ja vuosimalli. Kun tiedät mallin ja vuosiluvun, oikeiden varaosien löytäminen on helpompaa ja nopeampaa. Ensimäiset Leyland-traktorit perustuivat Nuffield-traktoreiden malleihin ja Leyland-traktoreiden valmistus siirtyi Marshallille ja loppui vuonna 2001. On myös tärkeää tietää, minkä tyyppistä osaa tarvitset. Jos esimerkiksi etsit moottorin osaa, sinun on tiedettävä moottorin merkki ja malli sekä osan numero. Jos olet epävarma näistä tiedoista, on parasta kääntyä asiantuntevan teknikon puoleen joka voi auttaa sinua tunnistamaan oikean osan.

Leyland-traktorin varaosien edut

Varaosien ostaminen Leyland-traktoriin voi olla paljon kustannustehokkaampaa kuin uuden ajoneuvon ostaminen tai korjaaminen. Tämä johtuu siitä että sinun tarvitsee vaihtaa vain tietty osa joka on vaurioitunut tai kulunut, sen sijaan, että joudut maksamaan koko uuden koneen tai korjauksen kustannukset.

Kiertokanki.comissa on saatavilla laaja valikoima Leyland-traktorin varaosia. Oli sitten kyse moottorin osista ohjaamon osiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Asentamalla varaosia Leyland-traktoriisi voit parantaa sen yleistä suorituskykyä. Tämä voi tarkoittaa mitä tahansa polttoainetehokkuuden parantamisesta sen tehon lisäämiseen. Molemmat näistä säästävät rahaa pitkällä aikavälillä.

Yksi Leyland-traktorin varaosien omistamisen tärkeimmistä eduista on parantunut turvallisuus. Kun varmistat, että ajoneuvosi on hyvässä käyttökunnossa eikä siinä ole kuluneita tai vaurioituneita osia, voit vähentää onnettomuusriskiä työskennellessäsi traktorillasi.

 

Ota vain rohkeasti yhteyttä haluamallasi tavalla niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com