David Brown

David Brown traktorin varaosat

David Brownilla on laaja ja korkealaatuinen tuotevalikoima, joka soveltuu käytettäväksi kaikkeen rakennuskoneista maatalousajoneuvoihin. Vaikka David Brown-traktoreita ei enää valmisteta, saat kauttamme sopivat varaosat uustuotannosta.

 

Cropmaster (v.47-53)
25D, 30D, 50D (v.53-57)
850, 880, 900, 950, 990 (punaiset, v.56-65)
880, 990, 1200 (valkeat, v.65-71)
885, 990, 995, 996 (v.71-80)
1190, 1290, 1390, 1490, 1690 (v.80-84)
1194, 1294, 1394, 1494, 1594, 1694 (v.84-88)
1210, 1212, 1410, 1412 (v.71-80)

 


 

David Brownilla on yli 70 vuoden kokemus alalta, ja se on luonut maineen luotettavien ja kestävien koneiden toimittajana, jotka kestävät vaativimmatkin olosuhteet. Tarvitsetpa sitten moottorin varaosan tai uuden jäähdyttimen traktoriisi löydät sen varmasti Kiertokanki.comista.

Etsitpä sitten tiettyä osaa tai tarvitset vain yleistä neuvontaa siitä mikä tuote sopii tarpeisiisi, Kiertokanki.com on aina valmiina auttamaan. Meillä on laaja tietämys myymistämme tuotteista ja me olemme sitoutuneet tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Voit olla varma, että olet turvallisissa käsissä kun teet David Brown ostoksia Kiertokanki.comista.

Oikeiden David Brown -varaosien löytäminen

Oikeiden David Brown -varaosien etsimisessä on otettava huomioon useita asioita. Ensinnäkin on tärkeää tietää traktorisi malli ja vuosimalli. Seuraavaksi sinun on tiedettävä, minkä tyyppistä osaa tarvitset. Näillä tiedoilla sinun pitäisi pystyä löytämään juuri sopivat osat David Brown-traktoriisi.

David Brown -traktorin huollon tärkeys

David Brownin traktorin huolto on tärkeää monista syistä. Nämä traktorit ovat kalliita ja niitä on huollettava asianmukaisesti niiden arvon säilyttämiseksi. Niitä käytetään monissa eri käyttötarkoituksissa ja niiden on kestettävä kovaa käyttöä. Traktorit ovat monimutkaisia koneita joissa on monia liikkuvia osia, jotka on pidettävä hyvässä toimintakunnossa. Ne vaativat säännöllistä huoltoa ja kunnossapitoa huippusuorituskyvyn ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

David Brownin traktorit on rakennettu kestämään, mutta kuten mikä tahansa kone, ne vaativat säännöllistä hoitoa ja huoltoa pysyäkseen huippukunnossa. David Brown -traktorisi asianmukainen hoito pidentää sen käyttöikää, pitää sen sujuvana ja tehokkaana ja auttaa säilyttämään sen jälleenmyyntiarvon. Meiltä löydät David Brown korjaamopalvelut Iisalmen, Joensuun ja Kuopion toimipisteiltä.

David Brown -traktorin huollossa on muutamia tärkeitä huomioonotettavia seikkoja

Moottorin huolto: Moottori on traktorisi sydän, ja sitä on huollettava hyvin jotta traktorisi pysyy tehokkaana. Vaihda öljyt ja suodatin säännöllisesti valmistajan suositusten mukaisesti. Pidä silmällä moottorin jäähdytysnesteen määrää ja varmista, että sitä täydennetään tarvittaessa. Tarkasta ilmansuodatin säännöllisesti ja vaihda se kun se tukkeutuu.

Renkaiden huolto: Traktorisi renkaat ovat yksi sen tärkeimmistä osista. Ne tarjoavat pitoa ja vakautta työskennellessäsi, joten on tärkeää pitää ne hyvässä kunnossa. Tarkista rengaspaineet säännöllisesti ja täytä tai tyhjennä ne tarvittaessa. Tarkasta kulutuspintojen kuluminen ja vaihda renkaat, kun ne ovat kuluneet liikaa.

Vaihteiston huolto: Vaihteisto vastaa voiman siirtämisestä moottorista pyörille. Se on monimutkainen järjestelmä jossa on monia liikkuvia osia, joten on tärkeää pitää se hyvin huollettuna. Tarkista öljytaso säännöllisesti ja täytä tarvittaessa. Huolla vaihteisto valmistajan suositusten mukaisesti.

Hydraulijärjestelmän huolto: Hydraulijärjestelmä antaa voimaa traktorisi nostovarsiin, joita käytetään työlaitteiden kiinnittämiseen. On tärkeää pitää tämä järjestelmä hyvin huollettuna, jotta työlaitteet toimivat moitteettomasti. Tarkista öljytaso säännöllisesti ja täytä tarvittaessa. Huollata järjestelmä valmistajan suositusten mukaisesti.

Rasvaa kaikki liikkuvat osat säännöllisesti, mukaan lukien saranat, nivelet ja nivelkohdat. Tämä auttaa ehkäisemään ruostumista ja korroosiota ja pitää traktorin toiminnan sujuvana.

Säilytä traktori kuivassa, suojaisassa paikassa, kun sitä ei käytetä. Sään vaikutuksille altistuminen voi lyhentää traktorin monien osien käyttöikää, joten se on parasta pitää mahdollisuuksien mukaan katoksessa suojassa.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä voit auttaa varmistamaan, että David Brown -traktorisi palvelee luotettavasti vuosikausia.

David Brown -traktorin huollossa on muutamia tärkeitä huomioonotettavia seikkoja

Jos omistat David Brownin traktorin, tiedät, että ne on rakennettu kestämään. Mutta kuten mitä tahansa konetta, niitä on huollettava asianmukaisesti, jotta ne toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla. Rasvaa kaikki liikkuvat osat säännöllisesti. Tarkasta renkaat säännöllisesti ja täytä ne oikeaan paineeseen. Tarkasta akku ja puhdista navat tarvittaessa. Jos huomaat traktorissa ongelmia, ota yhteyttä mahdollisimman pian kiertokanki.com ammattilaisiin jotka auttavat sinua mielellään.

Voit ostaa David Brown -traktorin varaosat tulemalla paikanpäälle LH-Osa Oy toimipisteellemme Iisalmeen, Kuopioon tai Joensuuhun. Voit myös tilata osat Kiertokanki.comista asiantuntijoidemme avustuksella.

 

Ota vain rohkeasti yhteyttä haluamallasi tavalla niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com