Traktorin varaosat

Traktorit ovat monikäyttöisiä sekä arvostettuja työkoneita maataloudessa sekä suuri apu ihmisvoimille. Joskus kuitenkin myös kovimmatkin työvoimat tarvitsevat huoltoa sekä traktorin varaosia. Onko vesipumppu rikki? Laahaako laakerit? Naksuuko nivelakseli tai hydrauliikka huohottaa? Kiertokanki.comissa on kasvava valikoima eri merkkisten traktoreiden alkuperäis- ja tarvikevaraosia.

Case-IH
David Brown
Fiat / Fiatagri
Ford
Leyland
Massey Ferguson
New Holland
Nuffield
Valmet

Mihin tarkoitukseen traktoria tarvitaan?

Traktoreita on olemassa jokaiseen makuun. Niin isoja kuin pieniä, hevosvoimista puhumattakaan. Pieni ja ketterä traktori sopii pienehköihin maataloustöihin, tiehuoltoon, pihoja kunnostamaan ja lumisia teitä auraamaan. Valitse kuitenkin isompi kone, mikäli tarvitset siirtää tai nostaa painavia lasteja. Lisäosilla luot itsellesi toimivan työkoneen käyttämällä erilaisia nostimia, kauhoja, auroja ja trukkipiikkejä.

Minkä merkkisen traktorin valitsen?

Jokaisella on varmasti jonkinlainen mieltymys merkkeihin, oli sitten kyseessä auto, moottoripyörä tai traktori. Kannattaa kuitenkin miettiä omia tarpeita, mitä sinä traktorilta tarvitset? Merkkiä miettiessä kannattaa hyvänä ajatuksena pitää se, että hanki traktorimerkki, jonka varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla paikkakunnallasi tai edes maassasi. On aika harmillista aloittaa etsimään sopivia traktorin varaosia kiireen keskellä, juuri kun työt ovat pahasti kesken.

Ostanko käytetyn vai uuden traktorin?

Tähän kysymykseen on varmasti monta mielipidettä. Samoja asioita tulee mietittyä muitakin koneita ja ajoneuvoja hankkiessa. Aina uusi ei ole paras ja käytetty voi olla hyvinkin järkevämpi valinta. Ostaessa traktoria on hyvä suorittaa koeajo sekä selvittää mm. huoltohistoria sekä traktorin varaosien kuluvuus. Huoltohistoria vaikuttaa käyttökuntoon usein enemmän kuin ikä. Kannattaa myös muistaa, että traktorit ovat välillä aika kovassa käytössä ja kulutuksessa, joten täydellisessä kunnossa olevaa traktoria voi olla vaikea löytää.

Muuta huomioonotettavaa ennen kuin lähdet traktorikaupoille

Missä tarvitset käyttää traktoria? Mahtuuko se kulkemaan porteista, ovista ja teillä?

Vietät merkittävän osan ajastasi traktorissasi kun ajelet peltoja ja pientareita pitkin. Varmasti haluat siis myös, että työkumppanisi toimii niin kuin pitää. Traktorin ohjaamon on oltava rento ja mukava paikka. Hyvin varusteltu ja sopiva juuri sinun tarpeisiisi. Ilman kunnon näkyvyyttä työstä voi tulla jopa vaarallista, siksi onkin tärkeää huolehtia, että peilit ja pyyhkimet pelittää. Suodattimet taas puolestaan takaavat tehokkaan suorituskyvyn sekä estävät haitallisten hiukkasten pääsyn moottoriin sekä vähentävät myös polttoaineen kulutusta. Siksi suosittelemmekin vaihtamaan suodattimet välittömästi, kun ne ovat saavuttaneet enimmäiskäyttöikänsä. Meistä jokainen varmasti pyrkii siihen, että työvälineet pysyvät toimintakuntoisena kesän ja talven erilaiset haastavat olosuhteet. Kesän polttavan kuumuuden ja talven kylmyyden sekä yllättävätkin lumimäärät. Jos kuitenkin traktorin varaosat kuluvat tai odottamattomat rikot hidastavat tai jopa seisauttavat työt juuri kuumimmalla sesongilla, me autamme sinua. Kauttamme löydät traktoreiden varaosat mm. Case IH, David Brown, Fiat/Fiatagri, Ford, Leyland, Massey Ferguson, New Holland, Nuffield sekä Valmet.

Verkkokaupassamme on kuitenkin vasta noin ¼ osa tarjonnastamme, joten jos et löydä etsimääsi merkkiä, ole hyvä ja kysy niistä myymälästämme soittamalla 020 743 9969, tai lähettämällä sähköpostia täältä.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com