Massey Ferguson

Massey Ferguson -varaosia

Massey Ferguson on maatalouskoneiden valmistaja. Vuonna 1958 perustettu Massey Ferguson on valmistanut korkealaatuisia traktoreita, leikkuupuimureita ja muita maatalouskoneita yli 60 vuoden ajan. Nykyään Massey Ferguson tarjoaa laajan valikoiman maatalouskoneita, jotka vastaavat maanviljelijöiden tarpeisiin kaikkialla maailmassa. Traktoreiden ja leikkuupuimureiden lisäksi Massey Ferguson valmistaa myös heinä-, kylvö- ja maanmuokkauslaitteita sekä paljon muuta.

 

TE20-sarja
Ennen 100-sarjaa
100-sarja
200-sarja
300-sarja
500-sarja
600-sarja
1000-sarja
2000-sarja
3000-sarja
3100-sarja
3600-sarja
4200-sarja
4300-sarja
4400-sarja
4700-sarja
5400-sarja
5600-sarja
5700-sarja
6100-sarja
6200-sarja
6400-sarja
6600-sarja
6700-sarja
7400-sarja
7600-sarja
7700-sarja
8100-sarja
8200-sarja
8400-sarja
8600-sarja
8700-sarja

 


 

Tässä on muutamia vinkkejä koskien Massey Fergusonin varaosia ja huoltamista.

Massey Ferguson -varaosia

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä varaosia ostaessasi, on tietää traktorisi mallinumero. Tämän avulla voit rajata hakua ja löytää tarvitsemasi erityisosat.

Kun tiedät mallinumerosi, voit alkaa etsiä yhteensopivia osia. Kaikki osat eivät ole samanlaisia, ja jotkin osat eivät ehkä ole yhteensopivia traktorisi mallin kanssa. Varmista yhteensopivuusongelmien välttämiseksi, että osa on lueteltu yhteensopivaksi tietyn traktorimallisi kanssa. Autamme mielellämme sinua mikäli olet epävarma osan sopivuudesta.

Moottorin osat: Moottorin osat ovat aina tärkeimpiä varaosia, jotka on syytä pitää käsillä, olipa Massey Ferguson -traktorisi minkä mallinen tahansa. Tämä johtuu siitä, että moottori on traktorin sydän, ja ilman sitä traktori ei toimi. Yleisiä moottorin osia, jotka saatat joutua aika ajoin vaihtamaan ovat ilmansuodattimet, öljynsuodattimet ja hihnat.

Voimansiirron osat: Voimansiirto on toinen traktorin elintärkeä osa, johon haluat säilyttää varaosia. Voimansiirto auttaa siirtämään voiman moottorista pyörille, ja ilman sitä traktorisi ei pysty liikkumaan. Yleisiä vaihteiston osia, jotka voidaan joutua vaihtamaan, ovat hammaspyörät, laakerit ja tiivisteet.

Sähköosat: Traktorisi sähköjärjestelmä vastaa kaikkien traktorisi elektronisten osien, kuten valojen, mittareiden ja käynnistimen virransyötöstä. Jos jokin näistä osista lakkaa toimimasta, syynä voi olla sähköjärjestelmän ongelma. Joitakin yleisiä sähköosia, jotka voidaan joutua vaihtamaan, ovat sulakkeet, releet, kytkimet, startit ja laturit.

Hydrauliset osat: Traktorisi hydraulijärjestelmä vastaa nostovarsien, jarrujen ja muiden hydraulisten osien toiminnasta. Jos jokin näistä osista lakkaa toimimasta kunnolla, syynä voi olla hydraulijärjestelmässä oleva ongelma. Joitakin yleisiä hydrauliikkaosia, jotka saattavat joutua vaihtoon, ovat tiivisteet, hydraulipumput ja letkut.

Massey Ferguson -traktorisi käyttöiän pidentäminen

Pidä Massey Ferguson -traktori hyvin huollettuna. Tähän kuuluu moottorin, vaihteiston, jarrujen ja renkaiden säännöllinen tarkastus ja huolto. Näin toimimalla voit ehkäistä myöhempiä ongelmia ja pitää traktorisi moitteettomana.

Ole varovainen käyttäessäsi traktoria. Vältä sen ylikuormittamista tai liian nopeaa ajoa. Ole myös varovainen käyttäessäsi sitä rinteessä tai märissä olosuhteissa.

Säilytä traktori asianmukaisesti, kun sitä ei käytetä. Tämä tarkoittaa sen säilyttämistä kuivassa, suojaisassa paikassa säältä suojassa.

Noudata huolellisesti omistajan käsikirjan käyttöohjeita. Tämä auttaa sinua saamaan traktoristasi kaiken irti ja välttämään sen vahingoittumisen väärinkäytön vuoksi.

 

Ota vain rohkeasti yhteyttä haluamallasi tavalla niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com