Case-IH

Case IH varaosat

Etsitkö Case IH:n osia? Olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä saat kaikki Case IH -varaosat yhdestä paikasta. Meillä on valtava määrä Case IH -osia varastossa ja valmiina toimitettavaksi. Tarjoamme alan parasta laatua ja palvelua.

Meillä on täydellinen valikoima Case IH -osia ilmansuodattimista moottorinosiin, vaihteiston osista hydrauliikkaosiin. Meillä on kaikki mitä tarvitset pitämään Case IH:si uudenveroisena. Jos siis etsit parasta valikoimaa ja palvelua, olemme sinua varten. Ota yhteyttä jo tänään ja anna meidän auttaa sinua löytämään tarvitsemasi Case IH -varaosat.

 

Kaivurimallit
Puimurit
Pyöräkoneet
Teollisuusmallit
Vanhat
D-sarja
BD-sarja
23-sarja
24-sarja
33-sarja
34-sarja
40-sarja
43-sarja
44-sarja
45-sarja
46-sarja
55-sarja
56-sarja
74-sarja
84-sarja
85-sarja
95-sarja
3200-sarja
4200-sarja
5000-sarja
7000-sarja (Magnum)
8000-sarja (Magnum)
9000-sarja
CS-sarja
CX-sarja
CVX 100-sarja
CVX 1000-sarja
JX-sarja
JXC-sarja
JXU-sarja
JXU 1000-sarja
Farmall A-sarja
Farmall U-sarja vm.12->
MX-sarja
MXM-sarja
MXU-sarja
Maxxum-sarja
Puma-sarja
Puma CVX-sarja
Magnum-sarja vm.05->
STX-sarja (Steiger)

 


 

Oikean osan löytäminen traktoriinne

Oikeiden Case IH -varaosien löytäminen traktoriin vaatii paljon. Sinun on tiedettävä traktorisi merkki, malli ja vuosimalli sekä etsimäsi osa. Mutta vaikka sinulla olisikin kaikki nämä tiedot, oikean osan löytäminen voi silti olla vaikeaa.

Tässä me tulemme apuun. Kiertokanki.com on erikoistunut Case IH -osiin, ja meillä on laaja valikoima osia moniin eri Case IH -traktorimalleihin. Me olemme ammattilaisia, ja olemme valmiita auttamaan sinua löytämään juuri oikean osan traktoriisi.

Etsitpä sitten tiettyä osaa tai yrität vain saada yleistä tietoa Case IH -varaosista, me voimme auttaa. Soita meille vaikka heti ja anna meidän auttaa sinua pitämään traktorisi uudenveroisena.

 

Vinkkejä osien tilaamiseen ja vaihtamiseen

Jos Case IH -traktori tarvitsee varaosan, voit tehdä muutamia asioita varmistaaksesi, että tilaat oikean osan ja saat sen nopeasti. Seuraavassa on muutamia vinkkejä Case IH -laitteesi osien tilaamiseen ja vaihtamiseen:

Kun tilaat osia, pidä koneesi malli- ja sarjanumero käsillä. Tämä auttaa tunnistamaan oikeat osat traktoriisi.

Jos et ole varma, mitä osaa tarvitset, pyydä apua meiltä. Voimme mahdollisesti auttaa etsimään tarvitsemaasi osaa koneessasi esiintyvän ongelman kuvauksen perusteella. Kuitenkin on hyvä muistaa se, että ongelma voi johtua monesta eri viasta tai osasta, jolloin tilannetta täytyy katsoa kokonaisvaltaisesti. Teemme parhaamme, jotta löytäisit oikean Case IH-osan.

Kun olet tilannut oikean osan, on tärkeää että se asennetaan oikein. Paras vaihtoehto tähän on antaa ammattilaisen hoitaa asennus, jolloin minimoidaan väärinasennuksista johtuvat lisäviat ja rikot. Jos kuitenkin tahdot asentaa osan itse, voit tarvittaessa kysyä meiltä neuvoja osan asennukseen. Meiltä löydät korjaamopalvelut Iisalmen, Joensuun ja Kuopion toimipisteiltä.

Jos ongelma jatkuu osan vaihtamisen jälkeen, ota yhteys LH-Osa Oy toimipisteellemme Iisalmeen, Kuopioon tai Joensuuhun lisädiagnoosia ja korjausta varten.

Voit ostaa Case Ih -traktorin varaosat tulemalla paikanpäälle LH-Osa Oy toimipisteellemme Iisalmeen, Kuopioon tai Joensuuhun. Voit myös tilata osat Kiertokanki.comista asiantuntijoidemme avustuksella.

 

Ota vain rohkeasti yhteyttä haluamallasi tavalla niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com