Fiat / Fiatagri

Nyt voit hankkia Fiat varaosat verkossa

Fiat on italialainen maatalouskoneita valmistava yritys, joka tunnetaan nykyään paremmin fuusioitumisen vuoksi nimellä CNH. Myös tämä eri traktorivalmistajien sulautuminen yhdeksi isoksi yrityksesti johti siihen, että CNH on tällä hetkellä yksi suurimmista maataloustyökoneiden valmistajista. Vuonna 1884 perustetulla Fiatilla on pitkä historia korkealaatuisten laitteiden valmistajana maanviljelijöille ja muille maatalouden ammattilaisille. Nykyään yritys tarjoaa laajan tuotevalikoiman traktoreista ja leikkuupuimureista heinäharaviin ja auroihin.

 

R-sarja
15-sarja
250-480
500-640
650-750
850-1300
80-sarja
90-sarja
94-sarja
F-sarja
L-sarja
M-sarja

 


 

Nyt voit ostaa Fiat varaosia Kiertokanki.comissa. Se tekee tarvitsemiesi osien hankkimisesta helpompaa ja kätevämpää. Enää sinun ei tarvitse välttämättä matkustaa paikanpäälle ja etsiä myymälästä, vaan voit tilata ne yksinkertaisesti kotonasi. Tiedä vain traktorisi malli ja sarjanumero, niin me autamme mielellämme etsimään sinulle juuri oikean Fiat varaosan.

Fiatagrin varaosien ostamisessa verkosta on monia etuja. Se on joskus kätevämpää kuin fyysiseen myymälään meneminen, voit toki tulla noutamaan varaosat myymälistämme Kuopio, Iisalmi tai Joensuu. Mikäli päätät tilata varaosat suoraan netistä, voit tehdä sen mukavasti omasta kodistasi käsin, eikä sinun tarvitse huolehtia aukioloajoista tai myymälään matkustamisesta kiireiden keskellä sesongin aikaan. Verkkokaupasta ostamalla saat käyttöösi laajan tuotevalikoiman. Etsitpä sitten tiettyä osaa tai halusitpa vain selata vaihtoehtoja, verkosta ostaminen on nopea ja helppo tapa.

Varaosat Fiatagri-traktoriisi

Fiat-traktoreita valmistettiin vuoteen 2001 asti, jolloin tuotemerkki lakkautettiin ja korvattiin New Holland -merkillä, joka on nykyään osa CNH Industrialia.

On useita syitä, miksi saatat tarvita varaosia Fiat-traktoriisi. Ehkä sinulla on vanhempi malli, joka kaipaa korjausta tai huoltoa, tai ehkä olet hiljattain hankkinut käytetyn traktorin, josta puuttuu joitakin keskeisiä osia. Oli syy mikä tahansa, on tärkeää tietää, mistä ja miten löydät oikeat osat, jotta traktorisi toimii moitteettomasti.

Fiksuin tapa löytää Fiat-traktoriisi oikeat varaosat on vierailla osoitteessa Kiertokanki.com. Meillä on laaja valikoima Fiat varaosia ja autamme sinua mielellämme.

Yleisin varaosatyyppi, jota ihmiset tarvitsevat Fiat-traktoriinsa, on moottorin varaosa. Ajan myötä moottorin osat voivat kulua tai vaurioitua normaalin käytön seurauksena. Jos moottori ei toimi niin tasaisesti kuin sen pitäisi, tai jos siihen on tullut vika, yhden tai useamman moottorin osan vaihtaminen voi riittää, jotta moottori saadaan taas toimimaan. Yleisiä moottorin osia, jotka voidaan joutua vaihtamaan, ovat esimerkiksi männät, männän renkaat, laakerit, tiivisteet ja öljytiivisteet.

Toinen yleinen varaosatyyppi, jota ihmiset tarvitsevat Fiat-traktoriinsa, on suodattimet. Suodattimen merkitys moottorille on hyvin tärkeä, sillä se estää haitallisten hiukkasten kulkeutumisen. Kauttamme saat Fiat-traktorin hydrauliikkasuodattimet, moottoriöljyn suodattimet sekä polttoainesuodattimet.

Vinkkejä Fiatagri-varaosien ostamiseen

Fiat on maailmankuulu maatalouskoneiden ja -laitteiden valmistaja. Italiassa sijaitsevalla yrityksellä on pitkä historia korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden valmistajana. Jos olet hankkimassa Fiat varaosia, tässä muutama vinkki, joiden avulla voit tehdä parhaan ostoksen:

Ennen kuin teet minkä tahansa ostoksen, on tärkeää tehdä tutkimusta ja varmistaa, että hankit parhaan mahdollisen tuotteen tarpeisiisi. Fiat-varaosien kohdalla on muutamia asioita jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Tarkista, onko osa yhteensopiva tietyn Fiat-laitemallisi kanssa.

Kun ostat Fiatagrin varaosia, on tärkeää ostaa myyjältä, joka on erikoistunut maatalouskoneisiin ja -laitteisiin.

Jos et ole varma, mikä Fiatagri-varaosa sopii tarpeisiisi, älä epäröi pyytää asiantuntija-apua meiltä Kiertokanki.comissa. Pystymme auttamaan sinua valitsemaan oikean tuotteen erityistarpeidesi perusteella. Muista että vaikka asiantuntijan neuvoista voi olla apua viime kädessä, sinä päätät itse mikä osa sopii parhaiten tarpeisiisi.

Voit ostaa Fiatagri-traktorin varaosat tulemalla paikanpäälle LH-Osa Oy toimipisteellemme Iisalmeen, Kuopioon tai Joensuuhun. Voit myös tilata osat Kiertokanki.comista asiantuntijoidemme avustuksella.

 

Ota vain rohkeasti yhteyttä haluamallasi tavalla niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com