OXSA RB - takakauhat

Hiekka-, lumi-, ja yleiskauha turvalliseen ja helppoon lastaukseen

Nykyaikaisin suunnittelu- ja valmistusmenetelmin tehdyt ja kulutusta hyvin kestävät takakauhat, soveltuvat niin hiekalle, lumelle kuin yleiseen lastaukseen. Nostolaitesovitteisena se soveltuu kaikenlaisiin traktoreihin.

Katso tuotevideo
Tilaa verkkokaupasta
Tuotteen kotisivut: www.oxsa.fi


Nykyaikainen suunnittelu ja valmistus

Takakauhat suunnitellaan nykyaikaisilla 3D-suunnitteluohjelmilla. Näillä ohjelmilla on jo suunnitteluvaiheessa voitu laskea ja tarkastella lujuuksia, optimoida jännityspisteitä sekä mahdollistettu ohutlevy mallintaminen. Tämän lisäksi kauhan suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjiltä saatu palaute ja parannusehdotukset. Laadukkaasta valmistusketjusta kertoo myös osaltaan kauhojen CE – hyväksyntä.

Takakauhan korvakot hitsattu sisärunkoon

Korvakoiden lujuuden takaamiseksi RB160 ja RB200 kauhoissa korvakot ovat kiinnitetty niin että ne eivät pelkästään ole kiinni takalevyssä vaan läpäisevät kauhan aina sisärunkoon asti. Korvakot ylettyvät myös pitkälle ulospäin mikä helpottaa kauhan kiinnittämistä työkoneeseen. Nostolaitekorvakoissa on vetovarrelle kolme ja työntövarrelle kakis eri kiinnitysvaihtoehtoa jonka ansiosta takakauha soveltuu myös pienemmille traktoreille.

Särmätyt muodot ja kotelot jäykistävät rakennetta

Särmätyt muodot luovat kauhalle entistä jäykemmän ja kevyemmän rakenteen. Ylä- ja alakotelot ovat myös särmättyjä jotka lujittavat rakennetta entisestään.

Nopea, helppo ja turvallinen kippausmekanismi

Suoraan pitkän kippikahvan avulla tai kahvaan asetetulla narulla on helppoa ja turvallista kipata kauhan sisältö sen asennosta riippumatta. Kauhan tahaton kippaus on myös mahdollista estää erillisellä lukitustapilla.

Kartiomainen kauhanmuoto helpottaa täyttöä ja tyhjennystä

Kauhan muoto on kartiomainen eli kauha levenee kohti kärkeä, jolloin kauhan täyttö ja tyhjennys on helppoa tiukoillakin maa-aineksilla. Edelleen kotelorakenteet on suunniteltu ja toteutettu siten etteivät ne hankaloita kauhan tehokasta käyttöä.


OXSA RB-sarja lisävaruste - kampaterä

Lisävarusteena patentoitu säätömekanismilla varustettu tieterä

RB160 ja RB200 takakauhoihin on saatavana lisävarusteena kampaterä, jolla polanteen poisto ja nimismiehen kiharoiden tasoitus onnistuu vaivattomasti. Kampaterä on valmistettu kulutusta kestävästä HB 500 teräksestä ( samaa materiaalia käytetään mm. tiekarhun terissä ). Terän säätömekanismi on suunniteltu niin, että vaikka terä saadaan muutettua työasentoon muutamassa minuutissa niin säätömekanismissa olevat epäkeskot varmistavat sen että terä pysyy säädetyllä korkeudella myös lujasti painatettaessa. Terän nopean säädön ansiosta voit poistaa esim. ajoväylälle jäätyneen polanteen ja nostaa sitten kampaterän ylös ja kasata irrotetun polanteen kauhalla pois ajoväylältä.

Katso video polanneterän nostosta ja laskusta.

Tekniset tiedot

Yhteystiedot

LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
Iisalmi
020 743 9943
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
Kuopio
020 743 9930
Takojantie 10,
70900 Toivala
Joensuu
020 743 9960
Raatekankaantie 23,
80100 Joensuu
LH-Osa Oy
© 2023 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com