Valmet

Valmet / Valtra traktorin varaosat

Vuodesta 1945 saakka Valmet on valmistanut traktoreita suomalaisen maanviljelyn ja metsätyön avuksi. Nykyisen nimensä yhtiö sai vuonna 2001, kun Valtra Valmet muuttui Valtraksi. Kiertokanki.com tarjoaa asiakkailleen laadukkaat Valmet-traktorin varaosat.

 

Ennen 100-sarjaa (punaiset)
S-sarja
100-sarja (97-02)
100-sarja
02-sarja
03-sarja
04-sarja
05-sarja
15-sarja
55-sarja
65-sarja
Mezzo-sarja, 6000-9000
Mega-sarja, 8000-8800
Hitec-sarja, 8050-8950
A-sarja
C-sarja
M-sarja
N-sarja
T-sarja

 


 

Valmet traktorin varaosat

Valmet on suomalainen yritys, joka valmistaa muun muassa traktoreita sekä niiden varaosia.

Valmetin laaja kokemus traktoreiden suunnittelusta ja valmistuksesta antaa sille mahdollisuuden tarjota korkealaatuisia varaosia, jotka täyttävät kunkin asiakkaan erityisvaatimukset. Yrityksen tuotteet tunnetaan luotettavuudestaan, kestävyydestään ja suorituskyvystään.

Valmet traktorin omistajana tiedät miten tärkeää on pitää huolta koneestasi jotta se toimisi moitteettomasti vuodesta toiseen säällä kuin säällä. Osien on oltava helposti saatavilla nopealla toimituksella jotta työnteko ei keskeytyisi kesken kiireiden.

Kiertokanki.com tarjoaa asiakkailleen laadukkaat Valmet-traktorin varaosat. Meiltä löydät varaosat myös vanhempiin malleihin kuten Valtra Valmet. Verkkokauppamme tarjoaa kätevän tavan etsiä ja tilata varaosia 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Asiakkaat voivat tilata myös puhelimitse tai sähköpostitse. Kiertokanki.comin asiantuntijat ovat aina käytettävissä neuvoakseen, mitkä varaosat sopivat parhaiten asiakkaan tarpeisiin.

Valmet -traktoriin sopivien varaosien lisäksi Kiertokanki.comista saa useita erilaisia täydentäviä tuotteita. Laajasta täydentävien tuotteiden valikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet, kuten voiteluaineet, akut, ohjaamon lisävarusteet ja työvalot.

Jos tarvitset varaosia Valmet traktoriisi, paras paikka aloittaa on Kiertokanki.com. Meiltä löydät tietoa varaosista sekä asiakaspalvelun ja tuen yhteystiedot.

Kiertokanki.comissa on hakutoiminto, josta voit etsiä tiettyjä Valmet varaosia osan tai osanumeron perusteella. Kun olet löytänyt oikean varaosan, voit tilata sen suoraan verkkokaupastamme tai olla yhteydessä LH Osa Oy toimipisteillemme.

 

Ota vain rohkeasti yhteyttä haluamallasi tavalla niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteystiedot

Kiertokanki.com
020 743 9943*
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija. Toimimme Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa.

*) 020-alkuisten numeroiden hinnat: 11,17 snt/min + mpm
LH-Osa Oy
© 2024 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com