Toimitustavat ja rahtihinnat

Toimitukset voi noutaa tai ne lähetetään valintasi mukaan Postin tai Matkahuollon kautta.

Nouto myymälästä

Päävarastomme on Iisalmessa, mutta toimitamme tilaamasi tuotteet veloituksetta myös Kuopion ja Joensuun myymälöihin. Ilmoitamme antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen milloin tuotteet noudettavissa valitsemastasi myymälästä.


POSTI

Nouto omasta Postista (16)

Noudettavissa postista pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Lähetystä säilytetään postissa 7 päivää, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vain kerran. Normaalin postipaketin maksimi paino on 25 kg. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.

Nouto Postin pakettiautomaatista

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Katso lähin automaatti ja aukioloajat

Postin toimitus yritysosoitteeseen (14) (Itella Express Business Day)

Jaetaan suoraan vastaanottajalle lähes kaikkialle seuraavana työpäivänä (ma-pe) klo 14 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus, jonka jälkeen lähetys on noudettavissa postista. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta jakelukierroksella eikä vastaanottaja nouda lähetystä toimipaikasta jakelukierroksella jätetyllä saapumisilmoituksella, lähetystä säilytetään postissa 7 päivää. Ovelle postipaketin maksimi paino on 30 kg. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Postin kotiinkuljetus (21)

Pienemmät lähetykset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Perillä vastaanottajalla pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana. Saat ennakkosoiton ja voit sopia sinulle sopivan jakeluajankohdan. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, postitetaan vastaanottajalle soittopyyntö jakeluajankohdasta sopimiseksi. Jakelupäivät ma-pe klo 9-21. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta yhteydenottopyynnön jättämisen jälkeen, lähetystä säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi 2 täyttä kalenteriviikkoa. Kotipaketin maksimi paino on 30 kg. Kotipaketti palvelu ei ole mahdollinen Ahvenanmaan maakuntaan.

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Postin rekkarahti

Toimitetaan vastaanottajan kotiovelle. 


MATKAHUOLTO

Matkahuollon paketti

Matkahuollon normaali paketti toimitetaan oletettuun lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan tai asiamiespisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Pakettia säilytetään noutopisteessä 7 päivää paketin saapumisesta.

Matkahuollon Lähellä-paketti

Lähellä-paketti toimitetaan lähimpään Siwaan, Euromarkettiin tai Valintataloon. Jos teet ensimmäisen tilauksesi netissä, paketti toimitetaan valitsemaasi lähimpään noutopisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai kirjeitse. Pakettia säilytetään noutopisteessä 7 päivää paketin saapumisesta. Lähellä-paketin painoraja on 30kg.

Matkahuollon Jakopaketti

Jakopaketti kuljetetaan vastaanottajalle asti. Jakopaketin voi lähettää Matkahuollon toimipaikoista. Jakopakettiin voi yhdistää noutopalvelun sekä bussiennakon. Kuljetuksen voi maksaa joko lähettäjä tai vastaanottaja. 

Jakopaketin enimmäismitat

  • paketin enimmäistilavuus 0,5 m³
  • paketin enimmäispaino 35 kg
  • yhdessä lähetyksessä enintään 15 pakettia
  • lähetyksen yhteistilavuus enintään 3,0 m³

--

Kuljetusvauriot

Jos huomaat, että lähetyksesi on vaurioitunut matkalla, tee siitä vahinkoilmoitus heti paikan päällä (Matkahuollon ja Postin henkilökunta opastaa sinua).

Kuljetusnopeus

Normaalisti lähetämme vielä saman päivän aikana meille ennen 15.00 tulleet tilaukset.

Rahtihinnat

Lähetyksistämme emme peri erillisiä pien-, toimitus-, pakkaus-, tms. kuluja. Voit lukea rahtihinnoistamme täältä.

Rahtivapaus

Yli 200 euron arvoiset tilaukset toimitamme rahtivapaasti käyttäen postin tai matkahuollon normaalipaketteja riippuen lähetyksen koosta. Jos valitset tilauksesi maksutavaksi postiennakon, tällöin postiennakko lisätään loppusummaan. Yli 200 euron rahtivapaus koskee vain verkkokaupan kautta tulleita tilauksia. Rahtivapaa toimitus ei koske rekkarahtina toimitettavia lähetyksiä.

Yhteystiedot

LH-Osa Oy www.lh-osa.fi
Iisalmi
020 743 9943
Teräskatu 3,
74130 Iisalmi
Kuopio
020 743 9930
Takojantie 10,
70900 Toivala
Joensuu
020 743 9960
Raatekankaantie 23,
80100 Joensuu
LH-Osa Oy
© 2023 Kiertokanki.com / LH-Osa Oy. Powered by Zen Cart. Webdesign: internetsuunnittelu.com